Organisasjon og ledelse

Her finner du en oversikt over ledelsen i Norge.

#

Tone H. Bachke, Administrerende direktør

Tone H. Bachke er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Tone har 20 års erfaring innen finans og industri. Hun startet sin karriere som analytiker i oljeselskapet Conoco og gikk deretter over til kundesiden og Investment banking i DNB før hun begynte i Kværner i 2002. I Kværner, Aker Kværner og Aker Solutions hadde hun ulike roller innenfor Treasury og Corporate Finance. Fra 2008 gikk hun over til mer operasjonelt fokuserte roller hvor hun blant annet hadde ansvaret for Risk Management, Corporate Risk Committe og Tendering i Aker Solutions. Fra 2012 ble hun Senior Vice President og CFO i Process Systems i Aker Solutons. Process Systems skiftet senere navn til Fjords Processing og ble en del av Akastor. I 2015 begynte Tone som CFO i Kistefos, et norsk privateeid investeringsselskap. Tone startet i Implenia i februar 2017 som Head of Corporate Centre Scandinavia og CFO Norge.

 

#

Halvard Leren, Region Øst

Halvard Leren er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og startet sin karriere med å tegne landbruksbygg ved Norges Landbrukshøyskole på Ås. I 1996 ble han ansatt i Veidekke Entreprenør hvor han blant annet jobbet som prosjektingeniør, anleggsleder og kalkulatør, i første omgang frem til 2001. Etter dette jobbet Halvard på det afrikanske kontinentet i tre og et halvt år, først som Cost Controller og IT-ansvarlig for Bujagali EPC Consortium i Uganda og senere som kalkulatør og anleggsleder for A/S Noremco Construction i Tanzania. I 2005 gikk Leren tilbake til Veidekke i Norge, nå som anleggsleder, prosjektleder og avdelingsleder, hvor han ble frem til 2014. I januar 2015 begynte Halvard i Implenia Norge, som prosjektsjef for E6 Vinstra-Sjoa. Etter to år i selskapet tok Leren over som direktør for Region Øst.

#

Audun Aaland, Region Vest & Anbud

Audun er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og startet sin karriere som forsker i SINTEF avdeling for Vegteknikk. Etter fire år hos SINTEF gikk han over til Statens vegvesen i Sogn og Fjordane hvor han jobbet i 16 år som blant annet sivilingeniør, avdelingsleder, overingeniør, prosjektleder og produksjonssjef. I 2000 gikk Audun over til Mesta som leder for anleggsvirksomheten og tunnelsjef, før han jobbet som blant annet prosjektdirektør i AF og sjefsingeniør i Vegdirektoratet. I 2007 gikk han over til NCC først som utviklingssjef i NCC Construction og senere ansvarlig for marked og anbud. I 2012 ble Audun daglig leder for Bilfinger Construction frem til 2015 da selskapet ble kjøpt opp av Implenia. Audun startet da som prosjektsjef for prosjektet K11 i Bergen, før han tok over lederansvaret for anbudsavdelingen i Implenia Norge.

#

Hege Strand, HR

Hege Strand er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. Hege har bred erfaring med HR og organisasjonsutvikling, og hun har bla. annet hatt ansvar for fagområdet i Synsam Norge, Studentsamskipnaden i Oslo og Halden kommune. Hege har i tillegg jobbet i Sjøfartsdirektoratet og Statens Vegvesen. Hege har lang erfaring med HR-arbeid, og har i den sammenhengen bl.a. jobbet med organisasjon- og kulturutvikling, omstillingsprosesser, kompetanse- og lederutvikling, og tariff- og lønnsforhandlinger. Hege ble HR-direktør i Implenia Norge AS i august 2014. I 2015 ble hun leder for HR i Implenia i Skandinavia. 

#

Bård Kristian Flore, Region Nord

Bård Kristian er utdannet sivilingeniør med master innen bygg og anlegg fra NTNU i Trondheim, samtidig som han jobbet deltid for NCC Construction. I 2009 ble han trainee i Mesta Konsern, og etter endt traineeperiode jobbet han som driftsleder i Mesta Drift, prosjektleder for Anlegg Helgeland og Fjellsikring Nord i Mesta, og senere som distriktssjef for Distrikt Helgeland i Mesta. Bård Kristian begynte som prosjektsjef i Implenia i 2014 og var ansvarlig for å bygge opp både en avdeling for fjellsikring samt utvide aktiviteten i Nord-Norge. I dag jobber han som regionsjef for Region Nord.